Medcezir'in Mira'sı herkesi şaşırttı! Kısacık ve siyah

Medcezir'in Mira'sı herkesi şaşırttı! Kısacık ve siyah

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Medcezir'in Mira'sı Serenay Sarıkaya yeni imajıyla şaşırttı. Sarışınlıktan vazgeçen Sarıkaya, kısacık ve siyah saçlarıyla izleyicilerin karşısına çıkacak

Medcezir dizisinin güzel yıldızı Serenay Sarıkaya yeni imajıyla çok konuşuluyor. Sarışın güzeller arasında yer alan Serenay Sarıkaya saçlarını kestirip, siyaha boyadığı imajıyla çok farklı oldu. En beğenilen sarışın yıldızların başında gelen Serenay Sarıkaya, MedCezir dizisinin yeni bölümünde ilk kez esmer haliyle seyirci karşısına çıkacak. Mira rolündeki Serenay Sarıkaya ise siyah kâküllü saçları ile hayranlarını şaşırtacak. Dizide ağır yara alan Yaman (Çağatay Ulusoy) ameliyathanede yaşam mücadelesi verirken Sarıkaya'nın canlandırdığı Mira karakteri farklı görünümüyle dikkat çekecek. nbsp;
Medcezir'in Mira'sı herkesi şaşırttı! Kısacık ve siyah

Medcezir'in Mira'sı herkesi şaşırttı! Kısacık ve siyah

MEDCEZİR'DE BU HAFTA
Merakla beklenen Medcezir'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde vurulan Yaman ölecek mi? Peki bu hafta Medcezir ne olacak? Dizide Çağatay Ulusoy, Yaman Koper adlı karakteri canlandırmakta. İstanbul'un kenar mahallerinden birinde büyümüş ve geçmişi sarsıntılarla dolu Yaman, abisinin bir gün hapise düşme tehlikesi burun buruna gelmesi üzerine avukat Selim Serez ile tanışır. Selim, Yaman'a sahip çıkar ve tüm tepkilere rağmen onu yanına alır. Yaman iyi biri olmasına rağmen, geçmişini de yanında beraber getirdiği için yeni hayatı da kâbusa döner. Peki Medcezir 54. bölümde neler olacak? İşte o ayrıntılar...Yaman Selim'i kurtarmak için, hayatını ortaya koyar. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Mira durumu öğrendiğinde artık Yaman'dan başka her şey anlamsızdır. Yaşamın kıyısında geçen saatler günler, bu aşkı daha da güçlendirecektir.
Medcezir'in Mira'sı herkesi şaşırttı! Kısacık ve siyah

Yaman'ın yaşam mücadelesi verdiği günlerde, Nadir Baktıroğlu yeni senaryosunu devreye sokmuş, özgürlüğe açılan kapıyı sonuna kadar açmıştır. Dışarı çıktığında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.Yaman'ın durumu ciddiyetini korurken Selim de yanından hiç ayrılmaz. Yaman ona sevgisini, canını ortaya koyarak ispatlamıştır. Arafta geçen günlerde Yaman da Tozluderenin tozuyla Altınkoy'a savrulmasının gerçekten büyük bir şans olduğunu anlayacaktır. Mira'ya olan aşkı Yaman'ın sevincidir.Mira ise bu sene yeni yıla Yaman'la birlikte girmek için dualar eder...Yılbaşı gecesi herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir, bu sürpriz hayatları değiştirir.
Medcezir'in Mira'sı herkesi şaşırttı! Kısacık ve siyah

Medcezir ödüle doymuyor!
Ekranların fenomen dizisi Medcezir ikinci sezonunda da ödüle doymuyor. Hikayesi, oyuncu kadrosu, müzikleri, prodüksiyonu hatta kostümleriyle milyonların beğenisini kazanan dizi geçtiğimiz günlerde "En Stil Sahibi Dizi" ödülüne layık görüldü. Elle Style Awards 2014'e damga vuran Medcezir'in Yaman'ı Çağatay Ulusoy da "Yılın Erkek Oyuncusu" seçildi. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ise İTÜ İşletme Mühendislik Kulübü tarafından düzenlenen sosyal medya ödüllerinde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü aldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...