Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Albayrak'tan "Cumhurbaşkanlığı Sarayı" yorumu

/ Kaynak: İHA
Albayrak'tan "Cumhurbaşkanlığı Sarayı" yorumu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

"Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir sarayın olduğunu düşünmüyorum. Bu bir eserdir. Birçok yabancı futbolcumuz da Türk vatandaşı olmaya karar verdi."

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Sarayı için, "Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir sarayın olduğunu düşünmüyorum. Bu bir eserdir. Yabancı uyruklu insanlar da gelip, burayı görüp, imrenecek" değerlendirmesini yaptı.
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşen görüşme sonrası açıklama yapan, Galatasaray Başkan Yardımcısı Albayrak, kendisinin dün geç saatlerde ziyaret isteğini Cumhurbaşkanı'na ilettiğini, kendisinin de kabul ettiğini belirterek, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem de Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüklerini kaydetti.
"GALATASARAY'IN VE TÜRK FUTBOLUNUN SORUNLARINI KONUŞTUK"
Bu anı yıllardır bekledikleri söyleyen Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hem Galatasaray'ın hem de taraftarlarının yaşadıkları zorlukları anlattıklarını kaydetti. Arena'ya giden metroyla ilgili de konuştuklarını söyleyen Albayrak, "Kadir Topbaş ağabeyimiz orada bürokraside bir engel olduğunu söylemişti. Konuyu Cumhurbaşkanı'na söyledim. Ulaştırma Bakanı'nı arayarak bilgiler aldı ve talimat verdi. En kısa zamanda metromuz çalışacak. Beyefendi bu işe el attıktan sonra bir tarih söylenmez. Cumhurbaşkanı tüm kulüplere eşit mesafededir. Galatasaray'ın ve Türk futbolunun sorunlarını konuştuk" ifadesini kullandı.
Yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na da hayran kaldıklarını vurgulayan Albayrak, Galatasaray camiası için önemli bir gün olduğunu düşündüğünü kaydetti. Yönetim kurulu olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tekrar ziyarete geleceklerini ifade eden Albayrak, Başbakan Davutoğlu'nu da ziyaret edeceklerini aktardı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı beğendiğini ifade eden Albayrak, "Muhteşem bir köşk. Köşkü gördükten sonra birçok yabancı futbolcumuz da Türk vatandaşı olmaya karar verdi. Dünya'nın hiçbir yerinde böyle bir sarayın olduğunu düşünmüyorum. Bu bir eserdir. Biz ölüp gideceğiz. Yeni nesil de burada hizmet edecek. Yabancı uyruklu insanlar da gelip burayı görüp imrenecek" diye konuştu.
Görüşme sırasında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da bulunduğunu belirten Albayrak, Başbakan Davutoğlu'nun futbolculara 'Kaçınız bedelliden yararlandı?' sorusunu sorduğunu söyledi. Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 53 numaralı Galatasaray forması da hediye ettiklerini de belirterek, "Cumhurbaşkanımıza 53 numaralı formayı verdim. 'Siz de Rizelisiniz, ben de Rizeliyim' dedim" şeklinde konuştu.
Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine özel yaptırdığı kravatlardan futbolculara hediye ettiğini söyledi.
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...