Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gençliği alay edilerek geçti, şimdi 'Güzellik Kraliçesi'

Gençliği alay edilerek geçti, şimdi 'Güzellik Kraliçesi'

YAŞAM Haberleri

Egzemaları yüzünden çocukluk ve gençlik yıllarını alay edilerek geçiren genç kadın, şimdi 'Güzellik Kraliçesi' oldu.

23 yaşındaki Shelley-Marie Sumner, doğuştan gelen egzamaları yüzünden okul hayatı boyunca alay edilen kız oldu. Hatta insanlar onun bulaşıcı bir hastalık taşıdığını düşündüğü için ondan uzak durdular.

HASTALIĞINDAN KURTULDU
Özellikle çocukların da, yüzündeki ve vücudundaki kabarıklık ve kızarıklıklar nedeniyle kendisinden korkup kaçmasıyla hayatı kabusa dönen Sumner, gördüğü tedaviler sayesinde zamanla düzeldi, egzemalarından kurtuldu.

nbsp;Gençliği alay edilerek geçti, şimdi 'Güzellik Kraliçesi'

GÜZELLİK KRALİÇESİ OLDU
Hatta her şey o kadar iyiye gitmeye başladı ki, geçtiğimiz yıl erkek arkadaşının da desteğiyle güzellik yarışmasına katılmaya karar verdi. Katıldığı yarışmayı birincilikle bitiren genç kız, Black Country güzeli oldu ve İngiltere güzellik yarışmasına katılmaya hak kazandı. Şimdi Black Countrt Kraliçesi ünvanını, İngiltere Güzellik Kraliçesi'ne yükseltmek için çalışıyor.
Gençliği alay edilerek geçti, şimdi 'Güzellik Kraliçesi'
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...