Başbakan: '5 Ocak'ta öyle bir toplantı yok'

Başbakan: '5 Ocak'ta öyle bir toplantı yok'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5 Ocak'ta kabineye başkanlık yapacağı yönündeki iddialarla ilgili olarak konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATV ve A Haber ortak yayınında "Başbakan ile Gündem Özel" programına katıldı. Davutoğlu, dört eski bakan ile ilgili kurulan komisyon ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Belgelendirilmiş bir yolsuzluk dosyası önümüze gelirse, kardeşim olsa gözünün yaşına bakmam. Komisyona müdahil olmadım, olmam da" dedi.

Hanefi Avcı ile ilgili verilen kararı eleştirerek, "Verilen kararda çok açık biz hala güçlüyüz mesajı var. Biz hesabımızı görürüz mesajı var. Eğer bunlar başarılı olsaydı bizler belki Avcı gibi örgüt üyesi diye suçlanacaktık" dedi.

Çözüm süreci ile ilgili de "Treni rayına oturttuk" diye konuşan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5 Ocak'ta kabineye başkanlık yapacağı yönündeki iddialarla ilgili olarak "5 Ocak'ta öyle bir toplantı yok" dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...