Erhan Çelik'ten Mustafa Erdoğan için bomba açıklamalar 'Gülben'in eski eşi...'

Erhan Çelik'ten Mustafa Erdoğan için bomba açıklamalar 'Gülben'in eski eşi...'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlüler Geçidi programına konuk olan, koyu Galatasaraylı Erhan Çelik ailesi hakkında ilk kez konuştu. Çelik, Mustafa Erdoğan için ne dedi? İşte detaylar...

Koyu Galatasaray taraftarı Erhan Çelik, Galatasaray Tv'nin ünlüler geçidi programına konuk oldu. Çelik, Gülben Ergen'le evliliği hakkında ilk defa konuştu


Sanatçı Gülben Ergen'le yaptığı evlilikle özel hayatıyla da gündeme gelen Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik, şimdiye dek hiç konuşmamıştı... Koyu Galatasaray taraftarlılığıyla da bilinen Erhan Çelik, geçtiğimiz hafta Galatasaray Tv'nin Ünlüler Geçidi programına konuk oldu ve ilk kez ailesiyle, oğlu Kayra ve eşi Gülben Ergen'in ilk evliliğinden olan 3 oğlu, hatta Ergen'in çocuklarının babası Mustafa Erdoğan ile ilgili yorum yaptı... Galatasaray Spor Klübüne çocukluğundan beri gönülden bağlı olan Çelik; maçların ardından "ev"de yaşananları şöyle anlattı: "Galatasaray yenildiği zaman refleks gelişti, beni karşılayan bile olmuyor, günün değerlendirmesi olmuyor, sohbet olmuyor, bazen uyumuş bile oluyorlar. Kazandığımız zaman ise çok coşkulu bir kutlama oluyor. 4 tane Galatasaraylı çocuk var evde. Gülben Galatasaraylı ve dolayısıyla kutlama olduğu zaman büyüyor" nbsp;
Galatasaray aşkı yüzünden, İstanbul'a ilk geldiğinde Mecidiyeköy'de ev kiraladığını belirten başarılı haberi adamı Erhan Çelik:
Bu Galatasaraylık ruhumun oğlum Kayra'ya da geçtiğini görüyorum. Geçenlerde Atlas, Ares ve Güney'e maç öncesi mesaj gönderiyordu, Galatasaraylılık nedir nasıl olmaktır diye sorduklarında telefonla mesaj gönderdi ve dedi ki -Arkadaşlar Galatasaraylı olmak şampiyon olmak duygusudur. Bunu oğlumun ağzından duyduğumda mest oldum; yani bu ezberletilmiş bir cümle değil. Onun algısı! Pek onun videosunu paylaşmak adetim değil ama, hemen paylaştım, benim için güzel bir anı oldu."
Erhan Çelik'ten Mustafa Erdoğan için bomba açıklamalar 'Gülben'in eski eşi...'

"MUSTAFA HOCA 3 TANE ASLAN GİBİ GALATASARAYLI YETİŞTİRMİŞ"
Programın sunucusunun "ailece maçlara geliyor musunuz?" sorusuna ise Erhan Çelik "Genelde Kayra ile geliyoruz, bu arada Mustafa Hoca'da iyi bir Galatasaraylı ve 3 tane aslan gibi Galatasaraylı yetiştirmiş, dolayısıyla 4 Galatasaraylı oluyoruz. Böyle biraz cümbür cemaat maça gitmek zor oluyor ama, 1-2 maça birlikte gelip gittiğimiz oldu." yanıtını verdi.
Erhan Çelik'ten Mustafa Erdoğan için bomba açıklamalar 'Gülben'in eski eşi...'
MUSTAFA ERDOĞAN ÇOCUKLARIM BAŞKA BİRİYLE YAŞAYAMAZ DEMİŞTİ
"Anadolu Ateşi"nin sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan, 8 yıl evli kaldığı Gülben Ergen'in yeni evliliği ve çocuklarıyla ilgili konuştu.
Mustafa Erdoğan, Milliyet'e verdiği röportajda şu açıklamaları yaptı:
"ÇOCUKLARIM BAŞKASIYLA YAŞAYAMAZ"
"Gülben şu ana kadar iyi bir anneydi. Önemli olan bundan sonra nasıl bir anne olacağı... Beni çocuklarım ilgilendirir. Gerisi herkesin kendi hayatı; mutluluklar dileriz." nbsp;
"Çocuklara olan sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. Bir sapma olursa müdahale ederim. Çocuklarımın başka biriyle aynı evde yaşamasını ise kabul edemem!"
"BÜYÜK LAF ETMİŞİM"
(Daha önce söylediği 'Asla evlenmem' sözü sorulunca) "Büyük laf etmişiz. Nerede, ne zaman, ne olacağı belli olmaz. Şu an beceremiyorum bir ilişkiyi ama aşık olmak isterim..."
"KUDÜS'TE, MEKKE'DE DEĞİL, KENDİNDE ARA"
(HAC konusu sorulunca) "Her ne arar isen kendinde ara. Kudüs'te, Mekke'de, Hac'da değildir. Benim konuya yaklaşımım bu."
Erhan Çelik'ten Mustafa Erdoğan için bomba açıklamalar 'Gülben'in eski eşi...'

MUSTAFA ERDOĞAN 'GÜLBEN ERGEN'E ÇOK ŞEY BORÇLUYUM'

Mustafa Erdoğan, üç çocuğunun annesi Gülben Ergen ile ilgili açıklamalar yaptı. nbsp;
"Çocuklarının başka biriyle aynı evde yaşamasını kabul edemem" açıklamasıyla gündeme gelen Mustafa Erdoğan, Hafta Sonu dergisine verdiği röportajda eski eşi Gülben Ergen'le ilgili açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Gülben Ergen'le son dönemde aranızda yaşananlara ilişkin neler demek istersiniz?" sorusunu şöyle yanıtladı: "Şunu demek isterim: Ben üç çocuğumun annesiyle ilgili kötü bir şey söylemem. Ona çok şey borçluyum, üç tane aslan gibi çocuk verdiği, iyi yetiştirdiği ve iyi anne olduğu için de teşekkür ediyorum." Mustafa Erdoğan, çocukları için "Üçünün de sanatın bir dalıyla uğraşmasını isterim. Dans etmelerini çok isterim" dedi.
Erhan Çelik'ten Mustafa Erdoğan için bomba açıklamalar 'Gülben'in eski eşi...'


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...