Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özdeş'ten skandal hata için yorum

/ Kaynak: DHA
Özdeş'ten skandal hata için yorum

SPOR Haberleri  / DHA

Süper Lig'in 15. haftasında Karabükspor'a konuk olan Balıkesirspor, zorlu deplasmandan 1-0 galip gelmeyi başardı.

Süper Lig'in 15. haftasında Karabükspor'a konuk olan Balıkesirspor, zorlu deplasmandan 1-0 galip gelmeyi başardı.
Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş, 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, şöyle dedi:
"Maçı kazanacak oyunu rakibimiz de oynadı. İlk yarı bize kurulan baskıyla uğraştık. Savunma yaptık, karamboller oldu, pozisyonlar verdik. 2'nci yarı yine rakibimiz istekli oynadı ve savunma yapmak zorunda kaldık. Ancak bu yarıda biraz daha top tutarak öne gitmeyi başardık. Önemli bir galibiyet aldık. Geçen hafta alt sıralardan kurtulmak adına bir adım atmıştık şimdi ise büyük bir adım attık. Deplasmanda ilk kez kazanıyoruz. Trabzonspor maçını da kazanarak ligin 2'nci devresine moralli hazırlanmak istiyoruz." nbsp;
Karşılaşmanın 2'nci yarısına 10 kişi ile başladıklarının sorulması üzerine Özdeş, "Doğrudur. Maçın hakemi sanırım süreye baktı. 1 dakika sonra başlattı. Bizim Hasan Hatipoğlu'nun ayağında ciddi bir problem vardı. Doktorumuz da onun 5-10 dakika oynayarak kontrol etmesini söyledi. Bandaj yapıldı. Ciddi bir problemi vardı. tedavisi yapıldı. Maçın hakemi de oyunu hemen başlattı. Oyuncumuz da 1 dakika sonra oyuna dahil oldu. 5 dakika sonra oda oyundan çıktı. Bugün en etkili iki oyuncumu sakatlığından dolayı değiştirmek sorunda kalmak hamle gücümüzü zayıflattı. Yani sakatlıktan dolayı oldu" dedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...