Didim'i sağanak yağmur vurdu

/ Kaynak: DHA
Didim'i sağanak yağmur vurdu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Aydın Didim'de sağanak yağmur sonrası ev ve işyerlerini su bastı, yollar sular altında kaldı. Vatandaşlar, Cumartesi Pazarı'nda zor anlar yaşadı.

Didim'de şiddetli yağmur, yaşamı olumsuz etkiledi. Didim'de sabah saatlerinde başlayan ve öğleden sonra zamanla etkisi artıran şiddetli yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Didim merkez ile bağlantı sağlayan Cumhuriyet Caddesi, 19 Mayıs Caddesi, Atatürk Bulvarı ve ilçe merkezindeki ana arterlerde, rögarların yetersiz gelmesi sonucu oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ile Didim Belediyesi ekipleri, su baskınlarının yaşandığı noktalarda motopomp ile tahliye çalışması yaptı. Sağanak yağmur ev ve işyerlerinde su baskınlarına da neden oldu. İşyerlerini su basan esnaf, tahliye edebilmek için uzun süre uğraştı. Alışveriş için Cumartesi Pazarı'na gelen vatandaşlar da yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri de sık sık caddelerde kontroller yaparak, trafik güvenliğini sağladı. İlçede yağışların gece boyunca süreceği bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...