Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karabük-Balıkesir maçında 2 skandal olay

Karabük-Balıkesir maçında 2 skandal olay

SPOR Haberleri

Karabük-Balıkesir maçında konuk takım ikinci yarıya 10 kişi başladı. 50. dakikada da Balıkesirsporlu futbolcunun kendi kalesine attığı gol sayılmadı.

Süper Lig'de bugün oynanan Kardemir Karabükspor-Balıkesirspor maçında iki skandal olay yaşandı. İlk olay, ikinci yarının hemen başında yaşandı... Balıkesirspor ikinci 45 dakikaya 10 kişiyle başladı. Bunun sebebi ise, savunma oyuncusu Hasan Hatipoğlu'nun sahaya geç çıkmasıydı. Devre başlamadan önce takımları sayan hakem Süleyman Abay, Balıkesirspor'un 10 kişi olduğunu görünce, teknik heyete durumu işaret etti. Kırmızı beyazlı ekibin yöneticileri Hasan Hatipoğlu'nun tedavi olduğunu ve 1-2 dakika beklenmesi gerektiğini bildirdi. Ancak hakem Abay, beklemedi ve oyunu başlattı.

Hasan Hatipoğlu ise 47. dakikada oyuna girdi, ancak ağrıları artınca 49. dakikada oyundan çıktı ve yerine Abdulhamit Yıldız dahil oldu.

KEMAL ÖZDEŞ: HAKEM BEKLEYEMEDİ
Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, ikinci yarıya 10 kişiyle başlamaları ile ilgili şunları söyledi: "Doğrudur. Maçın hakemi sanırım süreye baktı. 1 dakika sonra başlattı. Bizim Hasan Hatipoğlu'nun ayağında ciddi bir problem vardı. Doktorumuz da onun 5-10 dakika oynayarak kontrol etmesini söyledi. Bandaj yapıldı. Ciddi bir problemi vardı. tedavisi yapıldı. Maçın hakemi de oyunu hemen başlattı. Oyuncumuz da 1 dakika sonra oyuna dahil oldu. 5 dakika sonra oda oyundan çıktı" dedi.

Karabük-Balıkesir maçında 2 skandal olay

BUZ GİBİ GOL GİTTİ!
İkinci olay ise 50. dakikada yaşandı. Bu dakikada Karabüksporlu Domi Kumbela, pasını Musa Çağıran'a vermek isterken, araya giren Balıkesirsporlu oyuncu topu kendi ağlarına gönderdi. Karabüksporlu futbolcular gol sevincini yaşarken, yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Yardımcı hakem, Karabüksporlu Musa'nın ofsayt pozisyonunda olduğu için golü geçersiz saydığını ifade etti. Bu karara Karabüksporlu futbolcular itiraz etmesine rağmen sonuç değişmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...