Polise aldırmayıp kırmızı ışıkta geçtiler

Polise aldırmayıp kırmızı ışıkta geçtiler

YAŞAM Haberleri

Bolu'da kavşakta bekleyen trafik ekiplerine aldırış etmeden kırmızı ışıkta geçen sürücüler polisleri şaşkına çevirirken, 45 dakikada 80 araca ceza yazıldı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi dikkatsizlik ve kırmızı ışık ihlali nedeniyle en çok kazaların olduğu noktalar arasındaki D-100 Karayolu YSE kavşağında kırmızı ışık uygulaması yaptı. Trafik lambalarının yanına tepe lambaları açık iki ekip otosu konulurken, 4 trafik polisi de kavşakta denetleme yaptı. Ekip otolarına ve polislere rağmen araçların kırmızı ışığa uymayıp hızla kavşaktan geçtikleri gözlendi.

Trafik polisleri kendilerine aldırış etmeden kırmızı ışıkta geçen araç sürücülerini görünce şaşırdı.

45 dakika süren uygulamada kırmızı ışıkta geçen 80 araca 'Kırmızı ışık ihlaline uymamak' suçundan 172 TL para cezası kesildi. Özellikle TIR ve kamyonların kırmızı ışıkta durmayarak geçmeleri tehlike yaşattı.

nbsp;Polise aldırmayıp kırmızı ışıkta geçtiler
nbsp;Polise aldırmayıp kırmızı ışıkta geçtiler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...