Game Of Thrones'un Hodor'u İstanbul'u salladı

Game Of Thrones'un Hodor'u İstanbul'u salladı

MAGAZİN Haberleri

Sevilen dizi Game Of Thrones'un Hodor karakteri Kristian Nairn İstanbullu müzikseverlerle buluştu

Dünyada beğeniyle izlenen "Game of Thrones" dizisinin dev adamı "Hodor" karakterini canlandıran Kristian Nairn, DJ performansıyla İstanbullu müzikseverlerle buluştu. İstanbul Blue Night'ın ev sahipliğinde gerçekleşen yıl sonu partisi "Rave of Thrones" için Türkiye'ye gelen DJ Nairn, Garaj İstanbul'da sahne aldı. Türkiye'de ilk kez performans sergileyen Nairn yılın son cumartesi gecesini, DJ performansıyla dinleyicilere eğlenceli dakikalar sundu. Dünyada ses getiren şarkıları ve dizi müziklerini müzikseverlere sunan DJ, ilginç sahne şovuyla da dikkati çekti. Dünyada beğeniyle izlenen dizide Hodor karakterini canlandıran Nairn, bu kez DJ kimliğiyle hayranlarının karşısına geçti.
Kuzey İrlandalı sanatçı, Amerika'da birçok eyalette gerçekleştirdiği "Rave of Thrones"u sahneledi.
Nairn, "Game of Thrones" dizisini simgeleyen tahta oturarak da hayranlarına poz verdi. Davetliler tahta oturarak fotoğraf çektirme imkanını da buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...