Beşiktaş üst üste 7. galibiyetin peşinde

Beşiktaş üst üste 7. galibiyetin peşinde

SPOR Haberleri

Deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak lider Beşiktaş, rakibini yenerek, galibiyet serisini 7 maça çıkarmak istiyor.

Lider Beşiktaş seriyi 7 maça çıkarmanın peşinde! 8. haftada Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen siyah-beyazlılar, daha sonra Süper Lig'deki 6 müsabakasını da kazanmıştı. Altı maçlık seride İstanbul Başakşehir'i 2-1, Kasımpaşa'yı 2-0, Kardemir Karabükspor'u 2-1, Trabzonspor'u 3-0, Gaziantepspor'u 1-0, Akhisar Belediyespor'u da 3-1 mağlup eden Kara Kartallar, 2009-2010 sezonunun ardından ilk kez üst üste 6 lig maçı kazandı ve 15. haftaya 32 puanla lider girdi.

2015'E LİDER GİRMEK İSTİYOR

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda PTT 1. Lig temsilcisi Adana Demirspor'a evinde 2-1 yenilen Beşiktaş, Konya'dan 3 puanla dönerek, gelecek haftaki Galatasaray derbisi öncesi fire vermeden, 2015'e lider girmek amacında.

MUHTEMEL 11'LER

KONYASPOR: Kaya, Ali Turan, Kokalovic, Selim, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Uğur, Ömer Ali, Recep, Djalma ve Hasan Kabze

BEŞİKTAŞ: Tolga - Serdar, Franco, Ersan, Motta - Veli, Atiba - Gökhan, Sosa, Olcay - Cenk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...