'Şişko Nuri'ye doğum günü sürprizi

/ Kaynak: AA
'Şişko Nuri'ye doğum günü sürprizi

MAGAZİN Haberleri  / AA

Yaklaşık 300 sinema filminde rol alan 40 yıllık sanatçı Sıtkı Sezgin'e doğum günü sürprizi yaptılar.

Samsunspor taraftarı olan 'Şişko Nuri' lakaplı Sezgin'i 63. yaş gününde Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, futbolcular Turgay Gölbaşı, Mustafa Kayabaşı, Erdem Şen, Haluk Türer, Nikolay Dimitrov, Mahamoudou Kere ve Canberk Aydın yalnız bırakmadı.
Huzurevinde 'Şişko Nuri'ye sürpriz ziyaret yapan Kulüp Başkanı Kar, 'Şişko Nuri'nin Türk Sineması'nın çok değerli bir ismi olduğunu söyledi.'Şişko Nuri'nin Samsunspor'un kendi sahasında oynadığı son iki maçı tribünde izlediğini ve onun geldiği maçlarda galip geldiklerini belirten Kar, ''Bugün hem Şişko Nuri'nin doğum günü kutladık, hem de huzurevinde kalan diğer yaşlılarımızı ziyaret etme fırsatı bulduk'' dedi.


Samsunspor Kaptanı Turgay Gölbaşı ise, Nuri babayı 63. yaş gününde yalnız bırakmak istemediklerini ifade ederek, ''Nuri baba da bizim zor maçlarımızda tribüne gelerek bize destek oldu'' diye konuştu.
Samsunspor'un en iyi yerlere gelmesini arzu ettiğini belirten Sıtkı Sezgin de, ''Ben Samsunluyum ve Samsunsporluyum. Samsunspor'un sesini Türkiye'ye duyurmasını istiyorum'' şeklinde konuştu.

MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...