Aykut Kocaman: O zaman size ne gerek var!

Aykut Kocaman: O zaman size ne gerek var!

SPOR Haberleri

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş karşısında çok üstün oynadıklarını belirtirken, hakem hatalarına dikkat çekti.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçı sonrası hakemlere isyan etti. 19. dakikada Djalma ile İsmail Köybaşı'nın mücadelesinde faul çalınması sonrasında Gökhan Töre'nin ayağından ilk golü yediklerine dikkat çeken Kocaman, "Büyük takımların sahadaki hakemlerin desteğine ihtiyacı yok. Niye işgüzarlık yapıyorlar? Djalma'nın pozisyonu çok net. Bırakın oynasın takımlar. O pozisyon dönüyor sonra kalemize gol oluyor. Beşinci, altıncı hakemlere ihtiyaç yok o zaman! Konya'nın da ihtiyacı yok, hakeme Beşiktaş'ın da" dedi.

"ÇOK ÜSTÜN OYNADIK"

Aykut Kocaman, maçla ilgili olarka da şu değerlendirmeyi yaptı:

"5'er gol yediğimiz son iki maç gibi olmayacağı belliydi. Futbolda Fenerbahçe, Beşiktaş'a Galatasaray'a yenilmek ayıp değil. Bazen iyi oynarsınız, bazen kötü oynarsınız. Ancak iki haftadır kötü sonuçlar aldık. Bu maçı kurgularken, kafa kafaya oynanacak bir maç düşünüyorduk. Zaman zaman bizim üstünlüğümüz, zaman zaman onların üstünlüğü olmasını bekliyorduk. Ancak daha farklı oldu. Son derece üstün bir şekilde oynadık. Tüm oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Beşiktaş'ın kalemize 5 ya da 6 topu var, bunlardan ikisi gol oldu."
Aykut Kocaman: O zaman size ne gerek var!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...