CHP'nin kardeşlik ağı

CHP'nin kardeşlik ağı

GÜNDEM Haberleri

CHP'de bütçeleri kısıtlı belediyelere daha büyük ilçe ve illerdeki beledeyilerden destek sağlamak için 116 belediye birbiriyle kardeş oldu.

CHP'de bütçeleri kısıtlı belediyelere daha büyük ilçe ve illerdeki beledeyilerden destek sağlamak amacıyla geliştirilen proje kapsamında 116 belediye birbiriyle kardeş oldu. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın geliştirdiği proje çerçevesinde 230 CHP'li belediyenin önemli bir kısmı birbirine kardeş belediye protokolleri ile bağlandı. Ağbaba'nın verdiği bilgiye göre 116 belediyede kardeş belediye projesi hayata geçirildi. Hedeflerinin doğu ile batıyı birleştirmek olduğunu söyleyen Ağbaba, parti programına uygun bir siyaset ve hizmet üretilebilmesi için belediye meclis üyelerine eğitim verdiklerini açıkladı.
Şükran Kaban ANKARA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...