Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den taraftara müjde

Fenerbahçe'den taraftara müjde

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bilet satışı yapılmayan Türk Telekom tribünü için bu yaptırımı derbi maçlarında bozma kararı aldı.

Birkaç sezondur bazı taraftar gruplarıyla sorun yaşayan, hatta bu sezon da dahil olmak üzere belirli sezonlarda iki kale arkası tribününden bir tanesine bilet ya da kombine satışı yapmayan yönetim, bu sezon derbiler ve Trabzonspor maçlarında bu uygulamayı bozma kararı aldı.

Bilindiği üzere kulüp, bir taraftar grubu ve mensuplarının "Türk Telekom", taraftarlar arasında bilinen adıyla ise "Okul Açık" tribününe girmesinin önüne geçmek için burada bilet satışı yapmıyor. Sadece kombine sahipleri maçlarda yerlerini alabiliyor. Yönetim, sorun yaşadığı taraftar grubunun bazı üyelerini ism isim tespit ettiği için de bu kişilere sezon başı kombine satışı yapılmadı.

PASSOLİG'İ OLAN HER TARAFTAR ARTIK OKUL AÇIK'TAN BİLET ALABİLECEK

Bu uygulama ile birlikte 19. haftadaki Trabzonspor, 23. haftadaki Galatasaray ve 25. haftadaki Beşiktaş karşılaşmalarında Passolig'i olan her Fenerbahçeli bilet alıp Okul Açık tribününe girebilecek.
Fenerbahçe'den taraftara müjde
Hatırlanacağı üzere, 7. haftada Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Gençlerbirliği maçında Ersun Yanal lehine ya da takım aleyhine tezahürat yaptıkları gerekçesiyle, iç sahada oynanan bir sonraki Çaykur Rizespor maçında bazı taraftarlar Maraton tribününe alınmamıştı.

Amatör branşlarda oynanan karşılaşmalarda da birçok sorun meydana gelmiş ve Fenerbahçe Kulübü maç öncesi salonu kiralayarak, tespit ettiği bazı taraftarları salona almamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...