Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan Trabzonspor'a zehir zemberek cevap

Beşiktaş'tan Trabzonspor'a zehir zemberek cevap

SPOR Haberleri

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tolgay Arslan transferi nedeniyle kendilerini ağır biçimde eleştiren Trabzonspor yöneticilerine sert çıktı.

Yazılı bir açıklama yapan Çebi, babası Yaşar Kaptan Çebi'nin bordo mavili kulübe maddi yardım yaptığını hatırlatarak, "Trabzonspor geçmişte Tolga Zengin için bize jest yapmıştır. Ancak bu iyi niyetin karşılığı Yaşar Kaptan Çebi tarafından yapılan desteklerle fazlasıyla verilmiştir. Biz bu olayda transfer etiğine uyduk ve kimseye hesap vermek zorunda değiliz. Buna ek olarak transfer görüşmelerinde maddi tekliflerin tek başına belirleyici olmadığının Tolgay Arslan vesilesiyle anlaşıldığına inanıyorum" dedi.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tolgay Arslan transferinin detaylarıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamanın tam metni şöyle;

"TRANSFER ETİĞİNE UYDUK"
"Bilindiği üzere bir süredir kulübümüzün transfer listesinde bulunan Tolgay Arslan'la ilgili görüşmeler artık tamamlanma aşamasına gelmiştir. Bu süreç devam ederken Trabzonspor Kulübü de transfer görüşmelerine müdahil olmuş ve teklifte bulunmuştur. Beşiktaş Tolgay Arslan'ın transferinde prensiplerinden vazgeçmeden, açık artırma usulünden uzak, transfer etiğine uygun şekilde hareket etmiş ve anlaşmaya varmıştır.
Beşiktaş'tan Trabzonspor'a zehir zemberek cevap
"ŞAHSIMA YÖNELTİLEN SUÇLAMALAR ASILSIZ"
Bu tutumumuz Tolgay Arslan ve menajerinden teyit edilebileceği gibi; bahsi geçen transferdeki gelişmelere bakıldığında şahsıma yöneltilen suçlamanın asılsız olduğu kolaylıkla görülebilir. Fotoğraflarla anlaşma yapıldığı Almanya'dan ilan edilen bir transfer görüşmesinin olumsuz sonuçlanması Trabzonspor'u idare edenleri mutsuz etmiş olabilir. Bu sebeple, hakikatle bağdaşmayan bazı söylemleri ve bir suçlu ya da hedef gösterme çabalarını anlayışla karşılıyorum. Ancak dikkatimi çeken iki yanlışı düzeltmek mecburiyetindeyim...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...