Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Golleri atan Beşiktaş'tı ama...'

'Golleri atan Beşiktaş'tı ama...'

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, "Golleri atan taraf Beşiktaş oldu ama futbol oynayan tarafın Beşiktaş olduğunu söyleyemem" dedi

Cavcav, 2-3 oyuncularını sarı kart cezaları nedeniyle Beşiktaş karşısında oynatamadıklarını belirterek, "Yenildiğiniz zaman insan söyleyecek kelime bulamıyor. 2-0'lık mağlubiyeti normal görüyorum ancak şampiyonluğa oynayan Beşiktaş'ın daha iyi futbol oynamasını bekliyordum. Gençlerbirliği karşısında golleri atan Beşiktaş oldu ama futbol oynayan tarafın Beşiktaş olduğunu söyleyemem. Beşiktaş'ı kutluyorum, futbolda yenilgi de galibiyet de şerefli olan bir olay" diye konuştu.
Havuz sistemiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Cavcav, şunları belirtti:
"Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe birleşirler, kendi aralarında oynarlar. O zaman havuzun tüm parası onlara gider, sıkıntı da ortadan kalkar. 15 kulüp, bu 3 kulübün piyonu değil. Gençlerbirliği, Karabük ve Antalya gibi takımlar olmazsa bu takımlar şampiyonluklarını nasıl ilan edecek? İstanbul'da takımlar var, Feriköy var, Kartal var, Beykoz var, Sarıyer var. Kendi aralarında bir lig kurarlar, biz de onlardan kurtuluruz. Onlar da havuzdan gelen paranın tamamını alırlar."
"Biz, havuz olmasa da Allah'ın inayetiyle yine dimdik ayakta dururuz" diyen Cavcav, şunları söyledi:
"Bugün Gençlerbirliği, herkese örnek olacak bir kulüptür. Allah'tan başka kimseye borcu olmayan bir kulübüz. Kötü laf sahibine aittir, büyüklük de Allah'a mahsustur. Büyük kulüpler, Anadolu kulüplerini himayesine alıp onlara destek çıkmalıdır. Havuzdan gelen paranın yüzde 50'si Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a gidiyor. Fenerbahçe'nin 5 şampiyonluğa varsa Galatasaray'ın 7 şampiyonluğu varsa ayrıca şampiyonluk payı veriliyor. 40 puan aldığımız takdirde, havuzdan aldığımız para 12 milyon dolar, gerisini siz değerlendirin."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...