Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Melih Gökçek'ten yeni kaset uyarısı

Melih Gökçek'ten yeni kaset uyarısı

Politika Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek katıldığı TV programında açıklamalarda bulundu

Melih Gökçek, Ülke tv ekranlarında paralel yapının binlerce kişiyi dinlediği ve CHP'nin de dinlenmesine rağmen sesini çıkarmamasının altında sadece ortaklık olmadığı, CHP'nin yeni skandallardan yeni kayıtlardan korktuğunu söyledi.
Gökçek, ayrıca Deniz Baykal'a aynı komplonun yapıldığını ama ona rağmen CHP'nin paralel yapıyla ilgili açıklama yapmamasını manidar buluyorum dedi.
Gökçek'in açıklamalarından satırbaşları:


FRANSA'DAKİ SALDIRILAR


- Ben Fransa'daki saldırının altında MOSSAD'ın olduğundan eminim. Çünkü Filistin tasarısı meclisten geçti ve İsrail bunlara bir mesaj vermek istedi. Bunu yaparken de İslamofobiyi tetikleyerek yaptı. Fransa'da ortaya çıkmasının sebebi de Fransa Avrupa'da en fazla müslümanın yaşadığı ülke olmasıydı.
- Beni tehdit ettiler. İsrail gazetelerinde bana karşı manşetler atıldı. Kınamaya başladılar Yani ateş olmayan yerden duman çıkmaz. nbsp;
- Türkiye artık eski Türkiye değil. Bugün sayın cumhurbaşkanıyla beraberdik Somali'deki insanlarla beraberdi çok mahsun bir durumda Somali'ye yardım etmemiz gerekir diyor. Oraya on bin konut yaptırmalıyız diyor. Bunu hazmedebilirler mi?


"ABD ERDOĞAN'I DÜŞÜREMİYOR ÇÜNKÜ..."


- Kaç defa ben Melih Gökçek olarak bir olay oluyor ve ben bile diyorum ki bak şimdi sayın cumhurbaşkanımızın başına bir şey olacak diyorum ve tam tersi oluyor hayta tedbil oluyor. Bu Sayın Erdoğan'ın meziyeti de değil Allah'ın takdiri.
- Biz İsrail düşmanı değiliz. Biz İsrail politikalarının düşmanıyız. Biz Siyonizmin düşmanıyız. Bizim için Amerika düşman değil. Bizim için politikaları düşman.


"KILIÇDAROĞLU'NDAN TAZMİNAT KAZANDIM"


- Geçtiğimiz günlerde ben bir tazminat kazandım ve Tweet attım dedim ki ne yapalım bu parayla bilseniz neler geldi neler. Sonra dedim ki sizi yormayayım kaymaklı kadayıf dağıtacam dedi. Sonra arkasından Sayın Özhaseki aradı dedi ki "ben de tazminat kazandım bu kadayıf sucuksuz gitmez ben sana 200 kilo sucuk göndereyim beraber dağıtalım" dedi.


ANKARA BOĞAZI İÇİN İLK KAZMA


Ankara Boğazı için bu yıl ilk kazmayı vurmayı düşünüyoruz. Ama baksanıza sadece orman çiftliği için 41 dava açtılar kesin bu iş için de dava açacaklar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...