Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Yılmaz hocasına kalkan oldu

Burak Yılmaz hocasına kalkan oldu

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Burak Yılmaz, hocasına yöneltilen eleştirilere kalkan oldu

Çaykur Rizespor maçında oyuna girdikten 3 dakika sonra sakatlanarak kenara gelmek zorunda kalan Burak Yılmaz, teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'na yönelen eleştirilere kalkan olmak için dün GS TV'ye çıktı. Aslan'ın en önemli gol ayağı, "Aslında hocam da beni oynatmak istemiyordu. 'Hocam lütfen 15 dakika oynayayım' dedim. Bu yüzden beni kıramadı. İyi de ısındım. Antrenmanda yaklaşık 40 depar attım. Hiçbir şey yoktu. Maçta depara ilk çıkış anında ağrı hissettim. Geçer diye düşündüm ama olmadı" diyerek oyuna girmek için kendisinin ısrarcı olduğunun altını çizdi. İyi niyetinin sakatlanmasında etken olduğunu vurgulayan Burak, "Bu sene çok önemli, herkes oynamak ve galip gelmek istiyor ama kendi adıma hata yaptım. Korkulacak bir şey değil. Eski sakatlığım nüksetti. Bir daha yaşadığım için korktum" ifadelerini kullandı. nbsp;


OYNAMASI ZOR!
Sakatlığı tam geçmeden Rize maçında oyuna giren Burak Yılmaz, Bursaspor maçını da ateşe attı. Golcü oyuncunun Timsah'a karşı forma giymesinin çok zor olduğu bildirilirken, Burak Yılmaz yaptığı açıklamada, "Ödeminin dağılması halinde inşallah oynayabilirim. Bursaspor, ligin en önemli takımlarından bir tanesi" diye konuştu.


DZEMAİLİ TAKTİĞİ
Hazırlık maçlarında oynayan Blerim Dzemaili'nin Diyarbakır BŞB'nin ardından Rize karşısında da kadroda olmamasının nedeni ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar , Dzemaili'yi satmanın planlarını yapıyor ve oyuncunun sakatlanmamasını istiyor. Dzemaili'nin sakatlığı nüksetmesin diye kadro dışı kaldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...