HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ordu Filistinli balıkçı teknesini batırdı

Ordu Filistinli balıkçı teknesini batırdı

DÜNYA Haberleri

İsrail Deniz Kuvvetleri'nin, Filistinli balıkçılara ait bir tekneyi batırdığı ve 5 balıkçıyı gözaltına aldığı bildirildi.

Filistin Balıkçılar Sendikası Başkanı Nizar Ayaş, saldırıya ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İsrail Deniz Kuvvetleri'ne bağlı 7 hücumbottan, Gazze açıklarında avlanan Filistinli balıkçıların teknesine ateş açıldı, füzelerle hedef alınan tekne batırıldı" dedi. nbsp;Ayaş, teknenin batması üzerine denize atlayan balıkçıların, İsrail askerleri tarafından gözaltına alındığını ifade etti.
Konuya ilişkin İsrail ordusundan henüz bir açıklama yapılmadı. nbsp;İsrail'in Gazze'ye 7 Temmuz 2014'te başlattığı ve 51 gün süren saldırılarında 2 bin 159 kişi hayatını kaybetmiş, 11 binden fazla kişi yaralanmıştı. Saldırılarda 17 bin 200 ev, 73 cami ve 24 okul tamamen yıkılmış, binlerce bina hasar görmüştü. İsrail ile Filistinli direniş grupları arasında 26 Ağustos'ta varılan ateşkes anlaşmasına göre, avlanma sınırı 6 mil olarak belirlenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...