Facebook neden açılmıyor? Facebook ve Instagram çöktü...

Facebook neden açılmıyor? Facebook ve Instagram çöktü...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Bu sabah Facebook'u açmak isteyen kullanıcılar büyük şok yaşadı. Peki Facebook'a neden giriş yapılamadı. İşte detaylar...

Facebook'a erişim engeli ! Facebook açılmıyor. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'a sabah saatlerinden itibaren birçok bölgeden girilemiyor. Erişim engelinin sadece Türkiye'de olmadığı dünya genelinde siteye erişim engeli olduğu öğrenildi. Türkiye'de de özellikle mobil cihazlarda siteye sağlıklı bağlantı yapılamıyor.
FACEBOOK'A BAĞLANTI YOK
Bu sabah Facebook'a girmek isteyenler siteye bir türlü bağlanamadı. Sitede yer alan uyarıya göre sitede bir problem yaşanıyor. Facebook yetkilileri konu üzerinde çalışıyor. Sitenin kısa bir süre içerisinde açılması bekleniyor.
İNSTAGRAM'A DA BAĞLANTI YOK
Dünya çapında yaşanan bu sorun İnstagram'da da yaşanıyor. Kullanıcılar İnstagram hesaplarına da erişim sağlayamıyor.
Engadget'ın Twitter hesabından verilen bilgiye göre, Facebook ve Instagram haricinde Tinder, AIM ve Hipchat uygulamalarına da erişim sağlanamıyor.
Facebook neden açılmıyor? Facebook ve Instagram çöktü...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...