Facebook ve Instagram açıldı, Facebook'a erişim

Facebook ve Instagram açıldı, Facebook'a erişim

YAŞAM Haberleri

Facebook ve sahibi olduğu popüler fotoğraf paylaşma platformu Instagram'da yaşanan erişim sıkıntısı sona erdi. Her iki siteye de girilebiliyor.

Facebook ve sahibi olduğu popüler fotoğraf paylaşma platformu Instagram'a, saat 08.00 itibariyle dünya genelinde erişilemiyordu. Kullanıcılar web üzerinden de mobil platformlardan da bu iki siteye erişim sağlayamıyordu. Sıkıntı giderildi. 09.08 itibariyle her iki siteye de erişim sağlandı. Sıkıntının neden kaynaklandığı merak konusu oldu. Facebook ve İnstagram'a an itibariyle kullanıcılar yeniden erişim sağlayabilir. Facebook ve Instagram'a dünya genelindeki birçok ülkeden erişim sağlanamıyordu. Kullanıcılar hata mesajıyla karşılaşıyordu. Kullanıcılar web üzerinden veya mobil platformlardan bu iki siteye erişim sağlayamıyordu.

INSTAGRAM'DAN İLK AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Instagram'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada sorun doğrulanırken, servis kesintisi üzerinde çalışmaların sürdüğü belirtilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...