Nur Yerlitaş o yarışmacıyı görünce çılgına döndü!

Nur Yerlitaş o yarışmacıyı görünce çılgına döndü!

MAGAZİN Haberleri

Ekranların fenomen yarışması Bu Tarz Benim'de izleyiciler, dün akşam daha önce görülmemiş anlara şahit oldu. Nur Yerlitaş adeta çılgına döndü

TV8 ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim'de Nur Yerlitaş, Özden Cerrahoğlu'yu fırçaladı. Özden Cerrahoğlu podyumda yürüdüğü anlarda Nur Yerlitaş adeta onu protesto etti. Yarışmacıyı sürekli eleştiren Nurella lakaplı Nur Yerlitaş, o yürürken önünü çiçeklerle, saksılarla kapatarak görmemezlikten geldi.


Nur Yerlitaş, Özden Cerrahoğlu podyumdayken önüne aksesuarları ve çiçek saksısını çekerek "Bu yarışmacıyı görmek istemiyorum, protesto ediyorum" dedi. Yarışmacıya çok kızan Yerlitaş, "Bu ne şımarıklık, bu ne saygısızlık, benim karşımda kimse böyle konuşamaz. Hepinizden büyüğüm, bu ne kendini bilmezlik" diyerek sesini yükseltti.
Nur Yerlitaş o yarışmacıyı görünce çılgına döndü!

Nur Yerlitaş'ın bu sert çıkışı karşısında gözyaşlarını tutamayan Özden Cerrahoğlu gözyaşlarına boğuldu. Nur Yerlitaş; "O sahte gözyaşlarına inanmıyorum" diyerek yarışmacıya sert tepki gösterdi.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...