Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pendik'te liselilere bıçaklı saldırı!

/ Kaynak: İHA
Pendik'te liselilere bıçaklı saldırı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Pendik sahilde yürüyen 4 lise öğrencisi, 10 kişilik başka bir grubun saldırısına uğradı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Pendik sahilde meydana geldi. Sahilde gezen 4 lise öğrencisi, peşlerinden gelen yaklaşık 10 kişilik başka bir grup ile tartıştı. 'Kızlara yan baktın' iddiasıyla başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda Gökhan G. (16) isimli genç bacağından bıçakladı. Kavga sırasında kalp hastası olan bir genç de rahatsızlık geçirdi. İkin genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayı polise anlatan genç, "Sahilde 4 arkadaş yürüyorduk. Arkadan gelen yaklaşık 10 kişilik grup bize seslendi. Önce aldırmadık. Sonra yanımıza gelerek 'bizim yanımızdaki kızlara baktınız' dediler. küfür etmeye başladılar. Bize saldırdılar ve karşılıklı yumruklaştık, daha sonra ise içlerinden bir kişi bir arkadaşımızı bıçakladı. Diğer arkadaşımız da kalp hastasıydı ve yere yığıldı" dedi.
Görgü şahidi Cavit Ünal isimli vatandaş İSE, "4 tane gence bir grup saldırmış ve bıçak kullanmışlar, geldiğimde birini ambulansa bindiriyorlardı diğeri de yerde yatıyordu. O bir şey değil de 'nerede bu devletin ambulansı, 45 dakika oldu ben geleli, en sonunda dayanamadım ben arabamı getirdim, çocuğu hastaneye götüreyim diye. Orada can gidiyor, ama ambulans hala yok" diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekiplerinin kaçan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...