Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Libya'da Türk turistlerin kaldığı otele silahlı baskın

/ Kaynak: AA
Libya'da Türk turistlerin kaldığı otele silahlı baskın

DÜNYA Haberleri  / AA

Trablus'taki bir otele bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından silahlı kişilerin açtığı ateşte 4 kişinin yaralandığı belirtildi

Libya'nın başkenti Trablus'taki Corinthia Hotel'e bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından silahlı kişilerin açtığı ateşte 4 kişinin yaralandığı bildirildi.
AA muhabirine konuşan bir otel çalışanı, yüzleri maskeli yaklaşık 10 kişilik grubun resepsiyona ve merdivenlere doğru ateş açtığını, olayda 4 kişinin yaralandığını söyledi.Emniyet yetkilileri ise güvenlik güçlerinin otelin etrafında konuşlandığını bellirtti.
Yetkililer, saldırganların sayısının belirsizliğini koruduğunu ifade etti.Bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıyı IŞİD üstlenmişti. IŞİD'e yakın bir internet sitesinde "Ebu Enes el-Libi Gazvesi" adıyla yayınlanan videoda, saldırıyı örgütten bir intihar eylemcisinin düzenlediği iddia edilmişti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...