İşte Fenerbahçe'nin Kayseri kadrosu

İşte Fenerbahçe'nin Kayseri kadrosu

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam Kayserispor ile karşılaşacak sarı-lacivertli takımda, çok sayıda as oyuncu kadroda yer almadı

PTT 1. Lig temsilcisiyle yapacağı maç için günübirlik seyahat planlayan sarı-lacivertli takım, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Kayseri'ye hareket etti. Fenerbahçe'nin kadrosunda çok sayıda as oyuncusu bulunmuyor. Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt ve Raul Meireles'in yanı sıra, kaleci Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Egemen Korkmaz, Alper Potuk, Diego Ribas, Emmanuel Emenike, Selçuk Şahin ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Moussa Sow kadroda yer almadı.


Genç oyuncular Savaş Polat, Uygar Mert Zeybek, Mehdi Akgül, Caner Koca, Muhammed Akarslan, Egemen Zengin, Muhammed Samed Karakoç ve Ramazan Civelek kupa maçının kadrosuna alındı. Sarı-lacivertlilerin 18 kişilik kadrosu şu isimlerden oluşuyor:
Mert Günok, Erten Ersu, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Kadlec, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Uygar Mert Zeybek, Webo, Muhammed Akarslan, Egemen Zengin, Savaş Polat, Mehdi Akgül, Caner Koca, Ramazan Civelek, Muhammed Samed Karakoç.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...