Kenan İmirzalioğlu yapımcılığa da el attı

Kenan İmirzalioğlu yapımcılığa da el attı

MAGAZİN Haberleri

Karadayı'nın Mahir'i Kenan İmirzalioğlu, inşaat işlerinin yanında yapımcılığa da el attı. İmirzalioğlu, genç sinemacıların filmlerine destek verecek

Eski apartmanları alıp yenileyerek otel yapan Kenan İmirzalıoğlu'nun işleri büyüdü. İmirzalıoğlu, vergiden düşmek için genç sinemacıların filmlerine nbsp;yapımcı olarak destek olup bir taşla iki kuş vuracak. Hem daha az vergi verecek, hem de sevdiği alana yatırım yapmış olacak.Öte yandan bu sezon dizisinin bitmesiyle dizi filmlerde oynamayacağını açıklayan İmirzalıoğlu'nun bu kararı almasındaki en büyük etken Tarlabaşı semti. 2009 yılında kurduğu Mir Prodüksiyon Yapı Endüstrisi şirketiyle Cihangir'de birçok eski apartmanı alıp yenileyerek otel ve rezidans yapan İmirzalıoğlu'nun yeni hedefi ise Tarlabaşı'ndaki eski evler.Yakışıklı nbsp;oyuncu vaktinin büyük çoğunluğunu sette geçirdiği için inşaat işleriyle babası ve ağabeyi ilgileniyordu. Ancak işlerin büyümesi üzerine İmrizalıoğlu mecburen dizilere ara verip işlerle ilgilenecek.
Kenan İmirzalioğlu yapımcılığa da el attı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...