Bu kanepenin fiyatı dudak uçuklatıyor

Bu kanepenin fiyatı dudak uçuklatıyor

Ekonomi Haberleri

Hindistan'da bir sinema aktristi için hazırlanan 110 bin Dolar değerindeki kanepe hem fiyatıyla hem de ışıltısıyla göz kamaştırıyor.

MOBSAD (Mobilya Sanayicileri ve İşadamları Derneği),dünyanın en büyük 3 mobilya fuarından biri ve bölgesinin en büyük fuarı olan İSMOB (İstanbul Mobilya Fuarı) için fuar ziyaretçilerini şaşırtacak sürprizler hazırladı. MOBSAD'ın görücüye çıkaracağı bazı mobilyalar, dizaynları, fonksiyonları ve fiyatlarıyla adlarından uzun süre söz ettirecek kadar iddialı… Hindistan'da bir sinema aktristi için hazırlanan ve değeri tam 110 bin dolar olan kanepe fiyatıyla göz kamaştırıyor. Ancak görkemli saraylarda görülebilecek bu kanepe, orijinal kraliçe tacı şeklinde dizayn edildi. Yine kanepenin üzerinde 5 bine yakın swarovski taş ve 3 adet dev boyutlarda elmas kesim kristal de kullanıldı. Fuarın en pahalı mobilyası olma özelliğini taşıyan bu kanepe, ışıltısı ve fiyatıyla fuar ziyaretçilerini büyülüyor.


En kışkırtıcı yatak odası
Dantel, siyah kadife gibi kumaşlardan tasarlanan yatak odası takımı da, fuarın en dikkat çeken yatak odası takımlarından biri olacak. Kırmızının ağırlıklı renk olarak kullanıldığı yatak odası takımı, tutkuyu yansıtıyor. Yine geleneksel el sanatlarımızdan çiniciliğin hayat verdiği mobilyalar da görenleri hayrete düşürüyor. Binlerce parça aynadan yapılan banyo dolabı da fuarın bir başka sürprizi. MOBSAD'ın bilardo tutkunları için özel olarak tasarladığı bilardo masası da fonksiyonelliğiyle dikkat çekiyor. 9 bin TL değerindeki bu klasik masa, ister yemek masası istenirse de bilardo masası olarak kullanılabiliyor. MOBSAD'ın fuarla ilgili bir başka sürprizi de dijital koltuk. Şık tasarımıyla dikkat çeken deri koltuk, her şeyin tek tuşla yapılmasını sağlayacak şekilde tasarlandı. Koltuk keyfi yarıda kalmadan, televizyon kanalı değiştirilebilir, yemek saatleri programlanabilir ya da uyku saatleri düzenlenebilir. nbsp;
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...