Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş'ten Hamzaoğlu'na sert tepki!

/ Kaynak: AA
Şenol Güneş'ten Hamzaoğlu'na sert tepki!

SPOR Haberleri  / AA

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hamzaoğlu'nun "Serdar Aziz ile görüşüyoruz" sözünü eleştirdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 5-0 kazandıkları mücadelede Mersin İdmanyurdu'nun grup lideri avantajıyla sahaya çıktığını, bu nedenle kendileri için kritik bir maç oynadıklarını belirtti.

Bir gazetecinin, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun "Serdar Aziz ile görüşüyoruz" şeklinde bir açıklaması olduğunu belirtmesi üzerine Şenol, "Benim haberim yok, bana bir şey söylemedi. Söyleseydi cevap verirdim ona. Şu anda benim ve kulübün haberi yok. Bugün gördüğünüz gibi maçta oynadı. Bunlar maçtan önce doğru şeyler değil" dedi.

Hem oynadıkları oyunun hem de skorun iyi olduğunu söyleyen Güneş, şöyle konuştu:

"Maç koptuktan sonra bizim oyuncularımız ve Mersinli oyuncular daha kontrollü oynamaya başladı. Skorun farklı olması Mersin İdmanyurdu'nun kötü olmasından değil, şartların getirdiği bir olay. Çünkü hafta sonu maçlar var. Onlar da oyunun başında iyiydiler."

Güneş, farklı skorun bir ölçü olmadığını ifade ederek, "Hem kupa hem ligde oynayan takımlar için lig daha önemli. Biz de kupada avantajlı durum düştük. Son maçımızı kazanıp gruptan çıkmak istiyoruz. Daha da önemlisi lig yarışında devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...