Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'ın kitabını yazdı, AK Parti'den aday oldu

/ Kaynak: DHA
Erdoğan'ın kitabını yazdı, AK Parti'den aday oldu

Politika Haberleri  / DHA

Erdoğan'ı anlatan "Türk Siyasetinde Bir Kasımpaşalı" ve "Manşetlerin Efendisi" kitapları yazan Bilal Çetin, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili "Türk Siyasetinde Bir Kasımpaşalı" ve "Manşetlerin Efendisi" kitapları yazan Bilal Çetin, AK Parti'den İzmir milletvekili aday adayı oldu. Çetin aynı zamanda Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ, Emrullah İşler ve Yalçın Akdoğan'a basın danışmanlığı yapıyor.

İzmir Kınık Poyracık doğumlu olan Çetin ilk ve orta öğrenimini Poyracıkta liseyi ise Bergama Lisesinde okudu. Ankara Üniversite'si Hukuk Fakültesi mezunu olan Çetin, Ankara'da Yeni Asya, Vakit ve Yeni Şafak Gazetesi başta olmak üzere 18 yıl aktif gazetecilik ile TRT başta olmak birçok televizyon ve radyoda program yapımcılığı ve sunuculuğu yaptı.

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri görevinde Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ, Emrullah İşler ve son olarak Yalçın Akdoğan'ın basın danışmanlıkları görevinde bulundu.

Çetin'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili yazdığı "Türk Siyasetinde Bir Kasımpaşalı" ve "Manşetlerin Efendisi" kitaplarını yazdı. Çetin, Parlamento Muhabirleri Derneği ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği üyeliği bulunuyor.

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...