5 yıldızlı otellerde ortopedik yatak mecburi

5 yıldızlı otellerde ortopedik yatak mecburi

Ekonomi Haberleri

Avrupa Birliği, Avrupa Otelciler Birliği'ne üye olan ülkelerde bulunan otellere verilen yıldızlar kapsamında yeni kriterler getirdi.

AB tarafından alınan yeni kararlar çerçevesinde, üç ve daha fazla yıldıza sahip olan otellerde bulunan yatakların yüksekliği 15 santimetreden 18 santimetreye çıkarıldı. Beş yıldızlı otellerde bulunan yatakların ise ortopedik olması kararına varıldı. Eski kurallara göre yataklar, iki yılda bir derinlemesine temizlenirken, yeni kurallara göre temizleme işleminin her yıl gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. Dört ve beş yıldızlı otellerde ise, müşterilere ücreti karşılığında anti-alerjen yastık ve nevresim talep etme hakkı getirildi. Öte yandan, yeni kurallar çerçevesinde bir ve daha fazla yıldıza sahip olan otellerde ücretli ya da ücretsiz olarak internet bağlantısının bulunması zorunluluğu getirildi. nbsp;
ÖMER TEMÜR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...