Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aşk Sana Benzer'e yoğun ilgi! Salona öyle bir yerden girdiler ki

Aşk Sana Benzer'e yoğun ilgi! Salona öyle bir yerden girdiler ki

MAGAZİN Haberleri

Aşk Sana Benzer film galaları için Bursa'ya giden Fahriye Evcen ve Burak Özçivit hayranlarının aşırı ilgisinden dolayı salona kazan dairesinden girdiler

Sezonun iddialı filmlerin biri olan, 'Aşk Sana Benzer' filminin Bursa galası Kent Meydanı Avşar Sinemaları'nda yapıldı. Galaya başrol oyuncuları Fahriye Evcen, Burak Özçivit ve Selim Bayraktar katıldı. Galaya AVM'nin her katında uzun kuyruk oluşturan 2 bin kişi katıldı. Balıkçı Ali ile Dondurmacı Deniz'in aşkını anlatan duygusal filmin galasına, yoğun ilgi nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alındı. Üç ayrı salonda gösterimi yapılan filmin galası için gelen nbsp;Evcen ve Özçivit, sinema bölümüne, yoğun ilgi nedeniyle oluşan izdiham yüzünden özel güvenlikler eşliğinde kazan dairesi bölümünden girebildiler. Uzun süredir birliktelikte oldukları ileri sürülen iki oyuncu hayranlarının karşısına el ele çıktı.
Aşk Sana Benzer'e yoğun ilgi! Salona öyle bir yerden girdiler ki

Sinema filmi çekmenin kolay olmadığını söyleyen Burak Özçivit, "Bu filmde cep telefonu, televizyon hatta teknolojik alet yok. Yeşilçam'da aradığımız aşkın hikayesi ve naifliği var. O yüzden size böyle bir film yaptık, onu getirdik ve kendimiz de geldik. Sizinle bir arada olmak istedik. Gösterdiğiniz ilgiye de çok çok teşekkür ederiz"dedi. Filmin Bursa'daki galasına katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Fahriye Evcen, "Sizleri burada görmek bizlere büyük mutluluk veriyor. Filmin içinde teknoloji barındırmıyoruz. Burada tek bir duygu hakim değil. O yüzden hem gülmeye hem hüzünlenmeye hazır olun. Umarım beğenirsiniz. Hepinize iyi seyirler diliyorum"diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...