Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Coşkun Sabah fena kızdı

/ Kaynak: İHA
Coşkun Sabah fena kızdı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Kuşadası'nda bir düğün salonunda sahne alan Coşkun Sabah, Kadınlar Matinesi'nde beklenen ilgiyi göremeyince tepki gösterdi.

1980'li yıllarda adı neredeyse Kuşadası ile anılan ve her yaz boyu Kuşadası Kervansaray'da yaptığı programlarla ünlenen Coşkun Sabah, bu vefasını Kuşadası ismiyle bir şarkı yazarak ödemeye çalışmıştı. Sabah, yıllar sonra Kuşadası'nda bu kez Kuşadası Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde Kuşadası Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen "Kadınlar Matinesi" etkinliğinde sahne aldı. 600 kişi kapasiteli düğün salonunda yaklaşık 200 kadının katıldığı etkinlikte Coşkun Sabah hem beklediği ilgiyi bulamadı, hem de organizasyondaki bozukluğu ve sahnenin yanlış yerde kurulmasına sahneden hayranlarına şikayet etti.


Yıllar sonra geldiği Kuşadası'nda karşılaştığı organizasyon bozukluğuna sinirlenen ünlü sanatçı, "Yanlış, bu sahnenin buraya kurulması çok yanlış olmuş. Çok yanlış, bunu düzeltmek yarım saatimize mal olur. Yanlış sahne planı yapılmış '' dedi. Coşkun Sabah'ın bu tepkisi, salondaki kadınlardan da alkış alırken, ünlü sanatçı, ses düzenindeki aksaklıklar üzerine de konseri boyunca sık sık ses düzenindeki aksaklığı kumanda masasına geçerek kendi düzeltmeye çalışması dikkat çekti. Tüm aksaklıklara rağmen konserine devam eden Coşkun Sabah, hem eski hem de yeni şarkılarıyla salona gelen 200'ye yakın kadına 2 saat boyunca eğlence dolu bir konser sunmaya çalıştı.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...