Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serena Williams zorlanmadı

/ Kaynak: İHA
Serena Williams zorlanmadı

SPOR Haberleri  / İHA

Sezonun ilk Grand Slam'ı olan Avustralya Açık'ta 1 numaralı seri başı Serena Williams, Dominika Cibulkova'yı 2-0'la geçerek yarı finale yükseldi.

Avustralya Açık'ın çeyrek finalinde ABD'li raket Serena Williams, Rus tenisçi Dominika Cibulkova ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Williams, rakibini 6-2'lik skorlarla geçerek yarı finale yükselen taraf oldu. Williams yarı finalde vatandaşı Madison Keys ile mücadele edecek. Keys, Serena Williams'ın kardeşi Venus Williams'ı elemeyi başarmıştı.


ERKEKLER
Erkekler çeyrek final maçında ise 4 numaralı seri başı İsviçreli tenisçi Stanislas Wawrinka ile 5 numaralı seri başı Japon raket Kei Nishikori mücadele etti. Zorlu karşılaşmaya iyi başlayan son şampiyon Wawrinka ilk seti 6-3 kazanmayı başardı. İkinci sette de rakibine 6-4 üstünlük kuran Wawrinka, skoru 2-0'a taşıdı. Üçüncü set tie break'e giderken, kazanan yine İsviçreli tenisçi oldu ve setleri 3-0 yaparak yarı finale yükseldi. Stanislas Wawrinka yarı finalde Novak Djokovic - Milos Raonic eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...