Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu boşandı

Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu boşandı

MAGAZİN Haberleri

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu ile eşi Levent Veziroğlu dün tek celsede boşandı.

Ekranların sevilen oyuncusu Nur Fettahoğlu tek celsede boşandı...Oyuncu Nur Fettahoğlu(35) ile 14 aylık eşi Levent Veziroğlu(48) dün anlaşmalı olarak boşandı. "Evliliğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırdık" diyen ve birbirlerinden hiçbir talepte bulunmayan çift davayla ilgili yayın yasağı çıkardı.

NUR FETTAHOĞLU KİMDİR?

Asiyenur Fettahoğlu Veziroğlu, (d. 12 Kasım 1980) Türk oyuncu ve eski spiker. Özellikle Aşk-ı Memnu adlı dizideki Peyker rolüyle ünlenmiş, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakteriyle hayran kitlesini arttırmıştır. Nur Fettahoğlu 12 Kasım 1980'de Sinan ve Fatma Fettahoğlu'nun beş çocuğundan biri olarak Duisburg, Almanya'da doğdu. Sırasıyla Beşiktaş Lisesi ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun olan Nur, çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra, Sky Türk'te borsa spikerliği yapmaya başladı. Nur, oyunculuğa Benden Baba Olmaz ile başladı, ardından Gönül Salıncağı'nda rol aldı ve Aşk-ı Memnu'daki Peyker rolüyle de yıldızı parladı. Ayrıca Atasay, Luna, Dove gibi firmaların reklam filmlerinde oynamıştır. Kurtlar Vadisi Filistin filminde Necati Şaşmaz'la başrolü paylaştı.Ayrıca Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mahidevran Sultan'ı canlandırmıştır.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...