Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çok konuşuyor diye eşini bıçakladı! Yatağa mahkum etti

/ Kaynak: AA
Çok konuşuyor diye eşini bıçakladı! Yatağa mahkum etti

YAŞAM Haberleri  / AA

Kocası tarafından 'çok konuştuğu' için bıçaklandığı ileri sürülen yaşlı kadın, darbelerin sinirlere gelmesi sebebiyle yaşamını yatağa bağlı sürdürecek

Konya'da, 50 yıllık kocası tarafından "çok konuştuğu" gerekçesiyle 6 yerinden bıçaklandığı öne sürülen kadın, bir daha ayağa kalkamayacak olmanın acısını yaşıyor.


Psikolojik rahatsızlıkları olduğu belirtilen A.Ö'nün (78), Mehmet Akif Mahallesi'ndeki evlerinde tartıştığı 50 yıllık eşi Binnaz Ö'yü (78) yaklaşık 1,5 ay önce vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladığı iddia edildi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi süren kadının aldığı bıçak darbeleri sonucu bir daha ayağa kalkamayacağı bildirildi.
Şüpheli A.Ö'nün ise çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı kaydedildi.


- "Böyle bir şey yapmaya kimsenin hakkı yok"
Çiftin oğlu Cumali Ö, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diledi. Bir tarafta annesi, diğer tarafta babası olduğunu belirten Cumali Ö, "Babam değil, kim olursa olsun böyle bir şey yapmaya hakkı yok" dedi.
Anne ve babasının kavgalarına 7 kardeşiyle çocukluklarından itibaren şahit olduklarını ifade eden Cumali Ö, hem annesinin hem de babasının oldukça inatçı kişilikleri bulunduğunu anlattı. Cumali Ö, gerekçesi ne olursa olsun insanın bunu bir cana yapamayacağını vurgulayarak, şöyle konuştu: "Evlerinin bulunduğu yere yakın polis merkezine kavgaları nedeniyle adeta abone oldular. Annemin tansiyon şikayeti bile yoktu. Sapasağlam kadın, şimdi yatağa bağımlı yaşamını sürdürecek. Babama 'ne oldu' diye sordum. 'Bana karşılık verdi ben de vurdum' dedi. 'Çok konuşuyorsun' diyerek öldürmeye kalkmış. Annemin hayatını söndürmüş."
- Ciddi kalıcı hasarlar var
Binnaz Ö'nün sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Tekin, hastayı kendilerine getirildiğinde hemen ameliyata aldıklarını söyledi.
İnce bağırsaklardan yaralanması olan kadının bağırsaklarını besleyen damarların onarıldığını bildiren Tekin, bıçak darbelerinin hemen hemen aynı yerlere geldiğini anlattı.
Bıçağın sinirlerde tam hasar oluşturduğunun tespit edildiğini anlatan Tekin, şöyle konuştu: "Sol tarafa bacaklara giden sinirlerde tam kesi olduğu görüldü. Hastanın en kötü durumlarından biri de makatına giden kaslarını artık kontrol edemiyor olması. Büyük tuvaletini hissetmiyor. Yani olduğu gibi altına kaçırıyor. Bu durum oldukça ciddi bir problem. Hastanın geçici süreyle bağırsaklarını da dışarıya aldık. Hastada ciddi kalıcı hasarlar meydana gelmiş. Bu sıkıntılar bundan sonraki yaşam konforunu ciddi şekilde etkileyecek."

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...