Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Memur alımları için başvurular nisanda

/ Kaynak: AA
Memur alımları için başvurular nisanda

Ekonomi Haberleri  / AA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, KPSS'ye giren adayların başvurularının 16-24 Nisan tarihleri arasında alınacağını bildirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik BakanıFaruk Çelik, Twitter adresinden yaptığı açıklamada, 2015'te kamuya atama yapmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarından memur taleplerini toplamaya başladıklarını bildirdi.
Bakan Çelik, şunları kaydetti:
"2015/1 yerleştirme işlemlerinde memur talebi olan kurumlarımız, taleplerini 20 Mart'a kadar Devlet Personel Başkanlığımıza bildirecekler. Toplanan taleplere göre, ilana çıkılmasının ardından, 16-24 Nisan tarihleri arasında başvurular alınacak. 2014 KPSS ve EKPSS sınavlarına girmiş olan adayların, bu tarihler arasında başvurularını yapmalarını gerekiyor. Yerleştirme taleplerinin toplanmasına ve yerleştirme takvimine ilişkin detaylı bilgi http://www.dpb.gov.tr web adresinde yer alacaktır."

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...