Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü piyanist Ayşegül Sarıca'nın ablası çukura düştü

/ Kaynak: İHA
Ünlü piyanist Ayşegül Sarıca'nın ablası çukura düştü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kadıköy'de ünlü piyanist Ayşegül Sarıca'nın ablası Mehveş Sarıca, tarihi Sarıca Köşkü'nün önünde meydana gelen göçük sonucu oluşan çukura düştü

Olay, Kadıköy Moda Caddesi 147 numarada bulunan tarihi Sarıca Köşkü'nün önünde meydana geldi. Ünlü piyanist Ayşegül Sarıca'nın ablası Mehveş Sarıca yürüdüğü sırada sahibi olduğu köşkün önünde göçük meydana geldi. 80 yaşındaki Mehveş Sarıca, aniden oluşan çukurun içerisine düştü. Mehveş Sarıca'yı gören doktoru, polis ve itfaiyeden yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye erleri yaşlı kadını kurtarmak için uzun süre ter döktü. Bu sırada çevredeki vatandaşlar da çalışmaları merakla izledi. Mehveş Sarıca, itfaiyenin 2 saat süren çalışmasının ardından çukurdan çıkarılarak ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı gören vatandaşlar, "Tam yürüyormuş o sırada yol çökmüş. Ve içerisinde düşmüş. Boğazına kadar suyun içerisindeydi" dedi.
Ünlü piyanist Ayşegül Sarıca'nın ablası çukura düştü

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...