Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ajda Pekkan içini döktü! Aslında şarkıcı olmak istememiş

Ajda Pekkan içini döktü! Aslında şarkıcı olmak istememiş

MAGAZİN Haberleri

TRT FM'e konuk olan başarılı şarkıcı Ajda Pekkan hayallerini anlattı. Sanatçı, Sezen Aksu, Tarkan gibi isimlere övgü dolu sözler yağdırdı

Yeni albümün haberini veren Ajda Pekkan, geçmişle ilgili itiraflarda bulundu. Süperstar, yolunun kesiştiği ünlü isimlere de iltifat yağdırdı. Ajda Pekkan, nisan sonunda bitirmeyi planladığı yeni albümüyle ilgili sır perdesini araladı. TRT FM'de 'En Beğenilen' adlı programın konuğu olan Süperstar, albümünde yepyeni bir Sıla, Gülşen, Sinan Akçıl ve Mert Ekren bestesinin yanı sıra Serdar Ortaç'tan da 'Cellat' ve 'Yarım' isimli iki şarkı aldığını söyledi.


Hayalim vokalistlik, sunuculuktu
Süperstar geçmiş yıllardan konu açılınca, "Aslında hep sunuculuk yapmak isterdim. Amacım şöhret olmak değildi, hatta vokalist olmak istiyordum. Beni kim öne itti bilmiyorum" diyerek hayallerinden bahsetti. Sanatçı, "Şimdilerde her şey için daha hassasım" sözleriyle kendisiyle ilgili bir itirafta da bulundu.


Sezen AKSU: "Kendine göre kıvrımları olan öyle bir sesi var ki... Birbirimizi örnek almış olabiliriz ama iyi ki aynı şeyi yapmadık.
Onun Türk halkına daha hitap eden sesinin harika bir nbsp;tınısı var."
Sıla: nbsp;"Çok nevi nbsp;şahsına münhasır bir yorumcu. Kendi enerjisini kendi oluşturuyor. Çok karakteristik. Popülist takılmamasını seviyorum."
Gülşen: "En büyük nbsp;şansı beste yapıp, söz yazması. Arabesk ve kırık bir sesi var. Beni hoplatıyor, zıplatıyorsa çok başarılıdır."
Tarkan: nbsp; ''Slow bir şey yapsak Lionel Richie - Diana Ross gibi fikir olarak çok güzel olur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...