Perinçek'ten ilk açıklama

/ Kaynak: İHA
Perinçek'ten ilk açıklama

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde yargılanan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Bu olay, Türk milletini birleştirdi" dedi.

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in 'Ermeni soykırımı yoktur' dediği için kendisini mahkum eden İsviçre ile bugün AİHM'de görülen dava çıkışında açıklamalarda bulundu. Bu olayın Türk milletini birleştirdiğini kaydeden Perinçek, "Bu olay Türk milletini birleştirdi. Türkiye'nin bütün milli güçlerini birleştirdi. Burada Deniz Baykal'ı, Gülsün Bilgehan Toker'i, Süheyl Batum'u, hükümetin temsilcileri sayın Masum Türker, Yaşar Okuyan hepimiz beraberiz. Bu olay bütün Türk milletini birleştirdi. Yeniden Türkiye başı dik yaşamak için, bağımsız yaşamak için, kardeşçe, özgürce yaşamak için birleşiyor. Buna katkınız için size yürekten teşekkürler, saygılar ve sevgiler. Bu beraberlik Türkiye'nin önünü açacak, ufkunu açacak. Hepinize sevgiler, saygılar" dedi.
Doğu Perinçek'in açıklamaları sırasında sık sık "Birleşe birleşe kazanacağız" sloganları atıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...