Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kobani sınırına dev Türk bayrağı

/ Kaynak: DHA
Kobani sınırına dev Türk bayrağı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kobani sınırındaki, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'neki 40 metre yüksekliğindeki direğe 8 X 12 metre ebadında Türk bayrağı asıldı.

Kobani'nin yanı başında bulunan Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ne bağlı Mürşitpınar Mahallesi'nde 40 metre yüksekliğindeki direğe 8 X 12 metre ebadında Türk bayrağı asıldı.
DEV TÜRK BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKİLDİ
Sınırdaki Toprak Mahsulleri Ofisi silosunun üzerinde bulunan Türk bayrağının çatışmalar sırasında zarar görmesi nedeniyle Suruç Kaymakamlığı çalışma başlattı. Kaymakamlık çalışmasını tamamlamasının ardından sınır hattında nöbet tutan askerlerin yanına 40 metre uzunluğunda direk dikildi ve 2'nci Hudut Tabur Komutanlığı askerleri tarafından getirilen dev Türk bayrağı göndere çekildi.
FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

"BARIŞIN SİMGESİ"
Şanlıurfa Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, "Sayın Valimizin talimatıyla sınıra yaraşır ve uzaktan görülebilecek 40 metre yüksekliğinde ve 100 metrekare ebatında bir bayrak dikilmesi talimatı aldık ve yaklaşık 25 gün sonra bu bayrağı buraya dikiyoruz. Bu bayrağı burada barışın simgesi olarak dikmek istiyoruz." dedi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...