Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye Kupası'nın en sürpriz takımı

/ Kaynak: DHA
Türkiye Kupası'nın en sürpriz takımı

SPOR Haberleri  / DHA

3. Lig temsilcisi Tuzlaspor sahasında yenilmiyor.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'ndaki 5. maçında PTT 1. Lig temsilcisi Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup eden, Spor Toto 3. Lig ekibi Tuzlaspor 13 puana ulaşarak gruptan lider çıkmayı garantiledi. Tuzlaspor bu sezon ligde ve kupada evinde çıktığı 16 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Rakiplerinin korkulu rüyası oldu

Tuzla Belediye Stadı'nda Spor Toto 3. Lig'de çıktığı 10 maçın 6'sını kazanıp 4 kez berabere kalan, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 6'da 6 yapan İstanbul temsilcisi, kendi sahasında rakiplerinin korkulu rüyası oldu.

Kupada eleme turlarında sahasındaki 3 maçı da kazanan Tuzlaspor, A Grubu'ndaki mücadelesinde ise 5 maçta 4 galibiyet elde etti, bir de beraberlik yaşadı.

"Kupada son 8'e kalırsak bu kulüp için önemli bir başarıdır"

Tuzlaspor Teknik Direktörü Zafer Yiğit, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda 3-1 yendikleri Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında, rakibin 10 kişi kalmasının da avantajıyla sonuca gittiklerini ifade etti.

Gruptan sonraki eleme turunu da geçmeyi istediklerini belirten Yiğit, "Rakip kim olur bilmiyorum ama, saha avantajımızı değerlendirmek istiyoruz. Takım olarak kupada yapabileceğimizin en iyisini yaptık. Son 8'e kalırsak bu kulüp için önemli bir başarıdır. Ancak bizim öncelikli hedefimiz ligdir" ifadelerini kullandı.

Kupadaki son maçını 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Medicana Sivasspor ile oynayacak Tuzlaspor'un bu sezon kupada aldığı sonuçlar şöyle:

1. Eleme Turu:

Tuzlaspor-Darıca Gençlerbirliği: 3-1

2. Eleme Turu:

Tuzlaspor-Kartalspor: 2-0

3. Eleme Turu:

Tuzlaspor-Kasımpaşa: 3-1

A Grubu:

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Tuzlaspor: 2-3

Tuzlaspor-Medicana Sivasspor: 3-1

Gaziantepspor-Tuzlaspor: 2-2

Tuzlaspor-Gaziantepspor: 2-1

Tuzlaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 3-1

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...