Burger King'de Suriyeli çocuğa dayak kamerada - İZLE

Burger King'de Suriyeli çocuğa dayak kamerada - İZLE

GÜNDEM Haberleri

Şirinevler Burger King'de bir müşteriden artan patates ve kola için dövülen Suriyeli Halil'in maruz kaldığı şiddetin görüntüleri ortaya çıktı.

Şirinevler Burger King'de müşteriden artan patatesleri masalardan topladığı iddiasıyla bir Suriyeli çocuk restoran müdürü tarafından tartaklandı haberi Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Bu üzücü olayın görüntüleri ortaya çıktı. Show TV ana haber bülteninde yayınlanan görüntülerde olay tüm detaylarıyla görünüyor.

Suriyeli sığınmacı olarak ailesiyle Türkiye'ye gelen Halil, 21 Ocak günü İstanbul Şirinevler'deki bir fast food zincirinde dayak yemişti. Küçük çocuk, yemeğini yiyip kalkan bir müşterinin artan patatesleri alıp yediği gerekçesiyle restoranın şube müdürü tarafından darp edilirken, sosyal medyada yapılan paylaşımlar nedeniyle hamburger zincirine tepki büyüdü.

OLAYIN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Küçük Halil'in restoranda şube müdürü tarafından yediği dayağın güvenlik kamera görüntüleri Show Ana Haber'de yayınlandı. Görüntülerde, çocuklara sahip çıkan başörtülü kadın dikkat çekerken, olayın ardından şube müdürünün görevine son verildiği de belirtildi.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...