Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

DEAŞ, Ürdünlü pilotu öldüreceğini duyurdu!

DEAŞ, Ürdünlü pilotu öldüreceğini duyurdu!

DÜNYA Haberleri

Terör örgütü DEAŞ tarafından gönderildiği belirtilen ses kaydında, gün batımına kadar rehine takası olmazsa Ürdünlü pilotun öldürüleceği duyuruldu.

Terör örgütü DEAŞ'ın elindeki Ürdünlü pilot ve Japon gazetecinin serbest bırakılacağı bilgisi üzerine gazetecilerin dünden bu yana Akçakale Gümrük Kapısı önündeki bekleyişi sürüyor.

Dün Ürdün Hükümeti'nin DEAŞ'ın alıkoyduğu Ürdünlü pilot el-Kesasibe'ye karşılık, Ürdün'de terör suçundan tutuklu bulunan Sacide er-Rışavi'nin takas edilmesine hazır olduğunun duyulmasının ardından çoğunluğu Japonların oluşturduğu gazeteciler, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine geldi.

Geceye kadar bekleyişini sürdüren basın mensupları, Japon gazetecinin gelmemesi üzerine, Şanlıurfa il merkezine dönüp geceyi orada geçirdiler.

SES KAYDI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

DEAŞ, bugün gün batımına kadar Ürdün'de tutuklu bulunan Iraklı mahkum Sacide er-Rişavi'nin Türkiye sınırına getirilmemesi halinde Ürdünlü rehine pilotun öldürüleceği tehdidine bulundu.

DEAŞ, Ürdünlü pilotu öldüreceğini duyurdu!

DEAŞ, Ürdünlü pilotu öldüreceğini duyurdu!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...