Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu metroya bindi, vatandaş şaşkına döndü!

/ Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu metroya bindi, vatandaş şaşkına döndü!

Politika Haberleri  / İHA

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da metroya bindi.

Dün gece çeşitli programlara katılmak üzere Bursa'ya gelen Kılıçdaroğlu, konakladığı otelden sabah saat 06.00'da ayrıldı. İlk olarak Mesken Meydanı'nda vatandaşlarla görüşüp esnafı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, sabah kahvaltısı için de çorbacıya gitti. Lokanta sahibi, ana muhalefet liderinden ses getiren bir muhalefet yapmasını istedi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu,, "Elimizden geldiği kadar ses getirmeye çalışıyoruz" cevabını verdi. Kılıçdaroğlu daha sonra Mesken Taksi Durağı'nda taksi şoförleriyle çay içti, ardından metroya bindi. Kılıçdaroğlu'nu metroda gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Metroya bindiği sırada Kılıçdaroğlu'nu karşısında gören bir vatandaş, "Ne kadar şanslıyım metroya biniyorum karşıma muhalefet lideri çıkıyor" dedi.


Metrodaki vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu'nu dışarıdan da korumaları ve eskort ekipleri takip etti. Kemal Kılıçdaroğlu metro yolculuğunun ardından 3 çocuklu bir işçi ailesinin evinde sabah kahvaltısına konuk oldu. Kılıçdaroğlu daha sonra kamyon garajına geçerek, şoförlerin sıkıntılarını dinledi. Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine poğaçasının yarısını ikram eden bir kamyon şoförü ile poğaça yiyerek çay içti. Kılıçdaroğlu, daha sonra yerel televizyonların ortak yayınına katıldı.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...