Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afganistan'da cenaze töreninde intihar saldırısı: 5 ölü!

/ Kaynak: AA
Afganistan'da cenaze töreninde intihar saldırısı: 5 ölü!

DÜNYA Haberleri  / AA

Afganistan'ın doğusundaki Lağman kentinde bir cenaze töreninde düzenlenen intihar saldırısında ilk belirlemelere göre beş kişi öldü, 30 kişi yaralandı.

Lağman Valiliği Sözcüsü Sarhadi Zvak, kentin Mehtarlam bölgesinde bu sabah bir bombalı saldırıda ölen polis için düzenlenen cenaze törenine intihar saldırısı yapıldığını söyledi. Zvak, intihar saldırısında ölen beş kişi arasında kentteki polisin gücünün istihbarat amirinin de bulunduğunu açıkladı.
Lağman kentinin Mehtarlam bölgesinde bu sabah bir polis aracına yönelik bombalı saldırıda bir polis ile üç sivil hayatını kaybetmişti.
Cenaze törenindeki saldırının ardından bir intihar eylemcisinin de yakalandığını ifade eden Zvak, yaralılardan çoğunun sağlık durumunun ağır olduğunu aktardı. Lağman kenti sağlık yetkilileri de intihar saldırısında yaralananlardan 20 kişinin durumunun ciddi olduğunu duyurdu.
İntihar saldırısını henüz üstlenen olmadı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...