Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolgay Arslan, süper başladı

/ Kaynak: İHA
Tolgay Arslan, süper başladı

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ın Hamburg'tan transfer ettiği Tolgay Arslan, bugün çıktığı ilk resmi maçında attığı gol ve oynadığı futbolla beğeni topladı.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 5. maçında Sarıyer ile karşılaşan ve maçı 3-1 kazanan Beşiktaş'ta yeni transferlerden Tolgay Arslan, siyah-beyazlı takımdaki ilk maçına golle başladı.Sarıyer maçının 81. dakikasında Hamburg'tan alışık olduğumuz ceza sahası dışı gollerinden birini daha kaydeden Beşiktaş'ın yeni transferi Tolgay Arslan, oynadığı futbolla da büyük beğeni topladı. Öte yandan siyah-beyazlı takımın genç forveti Furkan Yaman da bugün Sarıyer maçında ilk golüyle tanıştı. Karşılaşmanın 78. dakikasında Gökhan Töre'nin pasıyla ceza sahası yayında topla buluşan genç Furkan'ın şık vuruşunda gelen gol ise taraftarlardan alkış aldı. Beşiktaş'ta hem yeni transfer Tolgay'ın hem de genç Furkan'ın takımı adına kaydettikleri goller, teknik ekip tarafından da büyük sevinçle karşılandı.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...