HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kiraz Mevsimi'ne usta oyuncu sürprizi

Kaynak:
Kiraz Mevsimi'ne usta oyuncu sürprizi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / 

Fox Tv'nin sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi'ne usta oyuncu Atilla Saral dahil oldu. Saral, Ayaz'ın babasını canlandıracak. Bu bölümde neler yaşanacak?

Süreç Film – Ali Gündoğdu'nun yapımcılığını yaptığı; başrollerini Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi dizisine sürpriz transfer! Böyle Mi Olacaktı, Gelin, Şöhret ve son olarak Zeytin Tepesi isimli dizide oynayan tecrübeli oyuncu ve eski manken Atilla Saral, ilgiyle izlenen gençlik dizisinin kadrosuna katıldı. Dizide Ayaz'ın babasını canlandıracak Saral, 30.bölümle beraber dizide yer alacak.


Kiraz Mevsimi'ne usta oyuncu sürprizi
KİRAZ MEVSİMİ 30. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?
Mahkeme sonuçlanmış Mete herkesi bir kez daha şaşırmıştır. Bir tek Öykü huzursuzdur. Annesinin "Sabah Ayaz aradı. Bu akşam istemeye geleceklermiş" sözü onu daha da panik yapar. "Olmaz!" diye itiraz eden Öykü, bu istemeyi ertelemek için elinden geleni yapacaktır. Ayaz'la evlenmek en çok istediği şey iken Öykü neden bu kadar korkar? Diğer yandan şehrin gecekondu semtinde gittiği iş görüşmesi hem onun hem de Ayaz'ın yaşamını derinden etkileyecek bir başlangıç olur. Öykü ne kadar çabalasa da kadere karşı koyamaz ve kendini mutfakta Ayaz ve misafirlere kahve yaparken bulur. Üstelik hiç beklenmedik bir ziyaretçisi daha vardır. Ayaz "Öykü'yü deli gibi seviyorum. Hayatımda kimseyi sevmediğim kadar. Ailem olsun istiyorum, çocuklarımın annesi, yol arkadaşım olsun… Yani Allah'ın emri Peygamberimizin kavliyle kızınızı kendime istiyorum..." dediğinde mutluluk gözyaşları dökülür. Nihayet iki aşık için mutluluğun kapıları ardına kadar açılmıştır. Ancak bu durumu kabullenmiş görünen Mete'nin planlarından kimsenin haberi yoktur. Pişman olup düzeltmeye karar verdiğinde de artık her şey için çok geçtir...


ATİLLA SARAL KİMDİR?
Atilla Saral (27 Mart 1963, Ankara), Çerkes kökenli Türk model, oyuncu. Ankara başkent lisesinden mezun olmuştur. Aslen Kayserilidir ve çerkes asıllıdır. Türkiyenin ilk mankenlerinden biridir 1987'de mankenliğe başlamış ve hala sürdürmektedir. Birçok dizi ve 20'den fazla sinema filminde rol almıştır.Türkiye'de en uzun süre mankenlik yapan kişidir.
Kiraz Mevsimi'ne usta oyuncu sürprizi

Manken (1989)
El Kızı (1989)
Hanımın Çiftliği (1990)
Düşler (1991)
Ahmet Hamdibey Ailesi (1991)
İki Kızkardeş (Serdar) (1992)
Geceler (Tarık) (1993)
Gizli Aşk (Faruk Eroğlu)(1995)
Böylemi Olacaktı (Murat Akman)(1997)
Gelin (Bedrettin)(2003)
Şöhret (Tuğra Soygüder)(2005-2006)
Son Cellat (Yusuf İlhan)(2008)
Zeytin Tepesi (2014)
Kiraz Mevsimi'ne usta oyuncu sürprizi

KİRAZ MEVSİMİ KONUSU NEDİR?
Öykü, tekstil ve moda tasarımı bölümü öğrencisi, akıllı ve güzel bir kızdır. En büyük hayali başarılı bir moda tasarımcısı olmaktır. Bu konuda kendisine örnek aldığı ünlü modacı Önem Dinçer'e çizimlerini ulaştırmak için çok uğraşır. Öykü, en sonunda onun dikkatini çekmeyi başarır. Bu sırada hayatının aşkıyla karşılaşır: Ayaz Dinçer… nbsp;Ayaz, Öykü'nün platonik aşık olduğu Mete'nin ortağı, aynı zamanda da idolü Önem Dinçer'in oğludur. Ayaz, yakışıklı çapkın bir mimardır. Aşka inanmayan, bugüne dek hep tek gecelik ilişkiler yaşamış biridir. Öykü'yle hayatları kesişen Ayaz, ilk kez bir kızdan gerçekten etkilenir. Öykü'den daha ilk anda çok hoşlanır. Öykü'nün saf, çocuk halleri Ayaz'ın çok hoşuna gider. Ancak Öykü, Mete'ye aşıktır. Bunu öğrenen Ayaz, üzülerek de olsa ikiliyi bir araya getirmeye çalışır. Öykü ise, Mete'ye olan duygularını saklama peşindedir. Bir yanlış anlaşılma sonucu Öykü ve Ayaz sevgili taklidi yapmak zorunda kalırlar. Ancak ikili, zamanla birbirlerine gerçekten aşık olurlar. Öykü, çocukluğundan beri hayalini kurduğu moda dünyasında adım adım başarı merdivenlerini çıkarken, aynı zamanda ilk defa Ayaz'la gerçek aşkı tadacaktır. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...