Madende kalp krizi geçirerek ölen mühendis toprağa verildi

/ Kaynak: İHA
Madende kalp krizi geçirerek ölen mühendis toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bartın'da çalıştığı maden ocağında kalp krizi geçirerek ölen makine mühendisi Seyhan Dal için TTK Amasra Müessese Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Bartın'ın Amasra ilçesinde, çalıştığı maden ocağında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden makine mühendisi 59 yaşındaki Seyhan Dal için TTK Amasra Müessese Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene Bartın AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Amasra Kaymakamı Kadir Taner Eser, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, siyasi parti il başkanlarının yanı sıra mesai arkadaşları ve çok sayıda Amasralı katıldı. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı tören Amasra Müessese Müdürlüğü önünde sabah 10.00'da başladı. Mühendis Seyhan Dal'ı son yolculuğuna uğurlamak için bir araya gelen ailesi ve sevenleri gözyaşları dökerken, okunan duaların ardından Bartın Şadırvan Camisinde düzenlenecek cenaze namazına katılamayacaklar için müessese müdürlüğü önünde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından Seyhan Dal cenaze aracına konularak Bartın'a götürüldü. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...