Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Köpek yüzünden cinayet işledi

/ Kaynak: DHA
Köpek yüzünden cinayet işledi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Köpeğini çaldığını öne sürdüğü adamlarla tartışırken dayak yediğini iddia eden zanlı bir genci öldürdü, babasını da yaraladı.

Köpek yüzünden tartıştığı 24 yaşındaki Mesut Akgül'ü öldürüp babası 48 yaşınaki Mehmet Akgül'ü yaralayan 24 yaşındaki Emir Kozan, suç aleti tüfekle yakalandıEmir Kozan çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olay, dün akşam Mimarsinan Mahallesi TOKİ Blokları 5. Etap'ta C Blok önünde meydana geldi. Emir Kozan, daha önce kayıp bir köpek yüzünden tartıştığı Mesut Akgül ile apartman önünde kavga etti. İddiaya göre Kozan, yanında getirdiği tek kırma av tüfeğiyle Akgül'e ateş etti. Akgül karnından vurulurken, oğlunun yardımına koşan baba Mehmet Akgül de Emir Kozan'ın ateş etmesi sonucu yaralandı. Mehmet Akgül kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, baba Mehmet Akgül tedavi altına alındı.

'BABA- OĞUL BENİ DÖVDÜLER'

Cinayetin ardından suç aletiyle kaçan Emir Kozan, polisin takibi sonucu TOKİ bloklarında bir yakının evinde sabaha karşı yakalandı. nbsp;
Baba oğulun, konuşmak için gittiği apartman önünde kendisini dövdüklerini, yüzünün ve nbsp;gözünün şiştiğini ileri süren Emir Kozan, ''Mesut ve yakınları benim köpeğimi çalmışlardı. Tartışma ondan çıktı. Sonra beni dövdüler. Dayak yedikten sonra evden av tüfeğini alıp geldim'' dedi.Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüpheli, tutuklanarak Kayseri Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...